Privacyverklaring

Inleidende bepalingen

Op deze pagina treft u de privacyverklaring van Verantwoordelijke aan. U wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Verantwoordelijke is statutair gevestigd te Brugstraat 7 (5211VS) te ‘s-Hertogenbosch, staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 69656622 en draagt de naam Koyaliving. Met website in dit document wordt de website www.koyaliving.nl bedoeld. Verantwoordelijke is per e-mail te bereiken via info@koyaliving.nl en telefonisch via 06-13121215 of 06-20163644.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Verantwoordelijke omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorie├źn) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft Verantwoordelijke aan welke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.

Verantwoordelijke behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 26 juni 2018.

Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens

In de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt zodra u een bestelling plaatst op de website, of een account aanmaakt op de website. De persoonsgegevens worden gebruikt om u te informeren over de bestelstatus van de door u bestelde producten, over eventuele problemen bij bestellingen, om de factuur te kunnen op maken en versturen en om het product daadwerkelijk te kunnen verzenden naar u. In het geval u een account aanmaakt op de website worden de gegevens ook gebruikt om uw ordergeschiedenis in te zien, en om producten op te slaan in uw winkelmandje of op uw online verlanglijstje te zetten.

Op de website wordt aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld moeten worden. Dit zijn naam, mailadres, telefoonnummer en adresgegevens. De persoonsgegevens met betrekking tot het account dat u op de website heeft aangemaakt worden bewaard tot een jaar na de laatste activiteit van de ingelogde gebruiker op de website. Wanneer door u geen account is aangemaakt op de website worden uw persoonsgegevens bewaard voor een termijn van 7 jaar, om zo ook aan de bewaarverplichting van de Belastingdienst te kunnen voldoen.

Ook worden er gegevens verzameld door de cookies op de website van Verantwoordelijke. Deze cookies worden gebruikt zodat Verantwoordelijke de website kan analyseren. De gegevens die in dat geval worden verzameld zijn: het apparaat waarmee de site wordt bezocht en geanonimiseerde IP-adressen. Deze gegevens worden bewaard voor een termijn van 26 maanden.

Aan de verwerking van uw gegevens liggen de volgende rechtsgrond ten grondslag: noodzaak om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Voor het verzamelen van de gegevens door de cookies op de website is toestemming gegeven.

Cookies

Verantwoordelijke maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u de website van verantwoordelijke bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie zoals via welke website u op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie. Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt Verantwoordelijke om een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren.

Verwijzing naar andere websites

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze website.

Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere website die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van de Verantwoordelijke. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Verantwoordelijke is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website. Verantwoordelijke raadt u aan bij bezoek van deze website om hun privacyverklaring goed door te lezen, alvorens verder te gaan op hun website.

Doorgifte aan verwerkers en derden

Persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door Verantwoordelijke zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. De wet noemt deze bedrijven ‘verwerkers’. U kunt hierbij denken aan het bedrijf welke de hosting van de website van Verantwoordelijke verzorgt. De verwerkers handelen onder verantwoordelijkheid van Verantwoordelijke.

Ook zullen uw persoonsgegevens worden gedeeld met derden als Verantwoordelijke op grond van een wettelijke verplichting gehouden is uw persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

Beveiliging

Verantwoordelijke heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van u te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden. Ook heeft Verantwoordelijke met verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten.

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien u een account aanmaakt op onze website, kunt u zelf de door u verstrekte gegevens inzien en wijzigen.

Indien u vragen heeft over deze privacyverklaring, dan kunt u een e-mail zenden aan info@koyaliving.nl.

Indien u een klacht wil indienen over Verantwoordelijke met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit doen bij een toezichthoudende autoriteit (bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens).

U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te zenden aan info@koyaliving.nl.

 

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
Translate