Orders & Returns

Hoe plaats ik een order?

Je plaatst een bestelling en vult daarna alle gegevens in en ga verder naar betalen. Je ontvangt hierna een e-mail ter bevestiging.

Verzenden binnen Nederland:

Voor alle bestellingen onder de 75 euro geldt een vast verzendtarief van 5,50 euro. Bestel je voor meer dan 75 euro, dan betaal je geen verzendkosten. Wij verzenden al onze producten met  Post NL met track & trace code. Nadat wij het bestelde product verzonden hebben ontvang je een e-mail met deze track & trace code.

Stuur ons een e-mail met daarop je wijziging.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Heb ik een account nodig om een bestelling te plaatsen?

Je kan ook zonder account een bestelling plaatsen.

Hoe volg ik mijn bestelling?

We informeren je altijd per e-mail wanneer je bestelling verzonden is. Hierbij ontvang je ook je Track & Trace code waarmee je het pakket kan volgen. Normaal gesproken wordt je zending binnen twee dagen na verzending geleverd maar hou er rekening mee dat dit anders is als je in drukke perioden besteld. Als je op vrijdag of in het weekend besteld, wordt de bestelling meestal op dinsdag geleverd.

Mocht je je bestelling willen komen ophalen in Duiven, stuur dan een e-mail naar info@koyaliving.nl. Via de mail/telefoon zullen we dan een afspraak maken om je bestelling op te halen.

Hoe kan ik een product terugsturen?

  • Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te sturen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je de bestelling hebt ontvangen. Wanneer je een artikel wil retourneren, stuur dan even een e-mail naar info@koyaliving.nl.
    Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd retour te worden gestuurd naar:

Koyaliving,
Zirkoon 11,
6922 NE DUIVEN.

Het artikel moet onbeschadigd zijn en netjes ingepakt retour worden gezonden.

De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door Koyaliving vergoed en zijn dus voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren. Wanneer het artikel in goede staat is ontvangen wordt het  aankoopbedrag   exclusief  de door jou gemaakte verzendkosten van retourzending, binnen 5 werkdagen op je bankrekening overgemaakt. Wanneer het aankoopbedrag boven de 75 € is en er dus geen verzendkosten betaald zijn van 5,50€ , dan worden deze alsnog in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

De pakketten die na twee keer aangeboden te zijn door de vervoerder en/of niet binnen een week worden opgehaald bij een afhaalpunt gaan weer retour naar Koyaliving. Mochten deze weer opnieuw opgestuurd moeten worden dan zijn de nieuwe verzendkosten voor de klant.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering zijn ontvangen door Koyaliving. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en worden niet vergoed door Koyaliving.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
Translate